Frolandsjenta -
Gårsdagens outfit #030811; fjærsmykkeTubebh - låner(Lene sin) // Topp - Bikbok // Bukse - OnlySmykke - H&M


Fra venstre: Armbånd 1 - ? // Armbånd 2 - Random bod i Spania

Dette var mitt gårsdagens outfit, og grunnen til at vi ble jagget vekk i går fra Sørsvann, var at det hadde kommet klager på oss, og noen drakk(ikke jeg!), å det var en gjentagelse, siden noen hadde vært der noen dager før og drukket.. Jeg kan si at jeg og Lene kom kanskje 5-10 min før politet kom.

Senere fikk jeg besøk av Helene og Julie for å se film, siden vi ikke kunne være på Sørsvann, så vi så på "Just go with It", det var koselig!

Hva synes du?

- FrolandsjentaGårsdagens outfit #300711

I går/natt, så tok jeg like godt outfit bilder, er ikke ofte jeg gjør det nå, men har liksom ikke noen "fine" outfit å dele, på en måte. Hvis dere skjønner!


Topp - New Yorker(Sverige) // Shorts - Bikbok.. (utrolig solbrent på armene, haha).

Dette er da et ganske enkelt outfit, nå som sola har endelig kommet til sørlandet.
Så til det vanlige spørsmålet:

Hva synes dere om sommerantrekket mitt? :-)

- FrolandsjentaDagens daffeoutfit


Det er litt mørkere i virkeligheten(genseren er svart og buksa er litt avfarga, men ikke så mye som det sees på bilde)
Genser - Gina Tricot // Bukse - BikBok

Dette er da det jeg går med, hvorfor jeg har outfit vet jeg ikke, men har liksom bare gått i joggebukse og en stor t-skjorte. Så i dag tenkte jeg at jeg kunne gå med dongri og en genser. Å dere får et outfit bilde, vinn-vinn, haha!

De siste dagene, har jeg bare fulgt med på det som skjer på Utøya og i Oslo. Er glad for at min vennine hadde planer om å reise til Oslo denne mandagen her, for tenk om hun hadde vært i Oslo på det tidspunket, det hadde jeg ikke taklet! Er virkelig glad i deg Terese Stiansen <3

Jeg kondolerer virkelig til de som har mistet en venn, familie, søster/bror, kjæreste eller bare en bekjent. Kondolerer virkelig til familien til den som lå på sykehuset, som døde av skadene i etterkant.

Har du tenkt på de i det siste?

- FrolandsjentaDagens outfit: Hullete

I dag har jeg vært i byen med Maren, jeg kjøpte noe, men ikke mye. Å så venta vi på en som heter Henrik, første gang jeg møtte han. Han virket veldig koselig å spanderte chips på meg(og Maren, men hun spiste kun 2 stk) fra Mac'rn.Topp - New Yorker // Bukse - Only


Øredobber - Gave fra en venn(fra Only/Pieces?)

Dette var da outfiten min, de fåå innkjøpene mine kommer i morgen, jeg skal forhåndskrive innlegget, sånn at dere hvertfall får et innlegg, for jeg har planer om at jeg skal se en del filmer i morgen :)

Så, hva synes du?

- FrolandsjentaBursdagsfest outfit # 110711, blue and white

Dette gikk jeg med i Karen sin bursdag, det var kjempe koselig å treffe alle igjen! <3


kjole fra en butikk utenfor hotellet i Spania.


Måtte bare, haha!


Øredobber - Bikbok


Ring - H&M // Armbånd - bod i Spania // smykke - ?

Dette kom litt sent, men bedre sent enn aldri, eller hva?
Når jeg prøvde rett etter bursdagen så funket ikke bildeopplastningen, noe som var veldig irriterenede, og i går så hadde jeg såå utrolig vondt i hodet at jeg orket ikke å blogge.

I går så slappet jeg bare av, siden jeg hadde så vondt i hodet, så nå sier mamma og pappa at jeg må begynne å bruke brillene mine(mer). Hater å gå med de, men det er vel egnetlig sant at jeg må det, men er ikke bare pga det at jeg hadde vondt i hodet, jeg sliter litt med å spise alle måltidene siden jeg står opp litt sent, haha!

I dag så er planen å reise på sjøen, jeg, mamma, pappa og Max, tror det blir fisking. Jeg hater å holde en fisk osv, men jeg elsker å få en på kroken, for da har jeg liksom endelig greid å fått en fisk siden jeg aldri fisker egentlig, haha. Er ikke helt sikkert fordi, selv om det er fint vær så blåser det en del -.-

Hva synes du om outfitet? :)
Noen andre som har hatt problemer med bildeopplastninger i det siste?


- FrolandsjentaDagens outfit: Stripes

Siden det er så lenge siden jeg har hatt outfitbilde på bloggen. Siden jeg har kledd meg i noe annet en pysj eller noe sånn baggy(treningsklær osv), så tenkte jeg "hvorfor ikke?" . Så for å ikke skrive livshistorien min i dette innlegget, så tar jeg outfitet nåSmykke - Bikbok(?) // Helt vanlige øredobber - Glitter // Topp - Bikbok(Sverige) // Bukse - Only

I dag skal jeg egentlig bare slappe av, kanskje ta en tur med Max(mamma og pappa har nesten akkurat vært hos mormors gamle hus med han for å ta bilder eller noe, men kan vel etterpå når han har hvilt seg ut, for nå sover han nemlig, haha), og egentlig bare slappe av litt mer + at jeg må kanskje finne på noe med noen snart, sånn som Maren, vi skal kanskje gå i byen til uka, selv om jeg er en fattiglus etter Sverige og Barcelona, hahaha!

Hva synes du om outfitet mitt? =)

- FrolandsjentaOutfit #270511 Pink


Faila lit på bilde, men jeg er med da :)


Genser - BB
Singelett - BB
Bukse - Arvet(fra Only?)

Nå er det HELG folkens!! Så deilig :) Vært sliten denne uka her, men har hatt eksamen, en innpå sliten kattunge(som jeg ga vekk i går) og en utrolig stygg framføring(og oppdrag). Men nå er alt done, så nå har jeg kun 3,5 dager vanlige dager igjen på skolen, sååå gøy!

Er du glad for at det er helg nå? ;)

- FrolandsjentaOutfit #260511Klærene er fra BB alle sammen, unntatt sokkene.
Klikklakkene(haha!??) er ikke mine, tok de på for å ikke bli svart på de hvite sokkene

Stakkars Chanel(katten), jeg ga vekk den siste kattungen i dag, til den samme eieren av den hvite kattungen(hun ville ha den også), så nå har hun ingen unger igjen i huset.

Hva synes du om antrekket?

- FrolandsjentaRolling in the Deep + #250511(outfit)

Maddi Jane - Rolling in the Deep(Adele)

Så over til outfitet mitt, sier bare: Jeg hadde nynorsk eksamen, haha.


Genser - BB
Topp - Only(?)
Joggebuske - BB
Hvite(skitne) sko - H&M

Haha, fint outfit altså!
Men hadde eksamen i dag, så gadd ikke å ta noe annet på meg.

Men vi snakkes, må kanskje få gjort noe på natur og miljø oppdraget, har ikke så mye igjen egentlig, men så må jeg lage framføring av det også.

Hvordan eksamen kom du opp i? Eller har du ikke kommet opp i noen?

- Frolansdsjentaikke så lenge outfit #230511

I nuet sitter jeg å spiser pizza, etter en lang(2timers) håndballøkt, som var etter forberedelsen til norsk. Grunnen til overskriften er at jeg hadde bare dette outfite på 3,5 t eller noe.
Og jeg faila litt med bilde, men men...


genser og bukse - bikbok
topp - H&M(?)

Btw : jeg hadde ikke toppen oppi buksen, var bare en ide før jeg reiste, men jeg tok den vekk igjen.
Søt kattunge ved beina mine(den gis bort!!).

Så, hva synes du?

- Frolandsjenta


Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no