Frolandsjenta -
Dag ut og dag inn....

Jeg gjør det samme dag ut og inn av og til, og GUD å kjedelig det kan være til tider. Og i tillegg denne uka er jeg skikkelig demotivert med treningen selv om jeg gir mitt beste når jeg er demotivert.

Men det jeg gjør hver dag er

 

SKOLE

HÅNDBALL

LEKSER

 

Så det er ikke akkurat mye å blogge om akkurat nå, og denne siste uken før høstferien er veldig travel med innleveringer, framføringer og prøver... Sånn som det musikkoppdraget mitt, jeg har om Justin Drew Bieber, og skal innlevere til fredag men framføre uka etter høstferien..

Hva pleier du å gjøre dag ut og dag inn?

- FrolandsjentaMall World

Har du hørt om "Mall World", vel jeg hadde heller ikke det før jeg var hos Maren på lørdag, men så er det sånn at man må nesten innom der når man først har laga en butikk, haha!

Det er noe rare greier, men utrolig gøy/teit. Noe så utrolig fritids jeg har av og til..
Det er jo kun å gjøre forretninger og se bra ut i butikken, haha.

Har du spilt det på facebook før?

- Frolandsjenta

Edit: Har fått hull nesten midt i, i den fineste og kuleste tightsen min : (I Love You !

I dag har jeg nevnt at jeg skulle spille håndball, og gjett hva ?!!?!??! Vi vant (Er egentlig litt selvfølge, men tar ikke noe for gitt) !! Vi vant 32 - 19 mot Farsund 95.
Snakket med en etter kampen, han bare "Bra kamp, selv om den ikke var spennende", haha!
Ellers så gikk "glow" dansen utrolig bra, bedre enn jeg hadde trodd(om meg selv). Var utrolig vittig å bare danse men var utrolig mange som kom på kampen for å se dansen, og selvsagt se kampen da. SELVFØLGE, haha  !

Jeg er glad i håndballjentene, er jo venner utennom håndballen også! Så derfor så legger jeg til denne sangen her:


                                I love you - Tone Damli Aaberge 

Spiller/spilte du håndball?

- FrolandsjentaFørste seriekamp i dag

Idag skjer det, Froland IL 95 skal spille første seriekamp i denne sesongen mot Farsund 95. Men før det hele skal vi danse til "Glow" bare for morroskyld og galskap, haha!

 Men nå sitter jeg å gjør matteleksene for hele uka sånn at jeg slipper det senere. Selvsagt skal jeg gjøre mange andre lekser +++ 2 oppdrag(kjedelig) før jeg må stelle meg til kampen, som vi vinner!

Har du danset til Glow?

- FrolandsjentaPoooooke!

I hele går kveld satt jeg å poke folk, det var en "poke en Birk Lindenburger" dag. Tror nesten alle vennene hans poka han, haha!

Men så skrev jeg "pokekrig:D<3" som status. Så var det flere som poka meg, selv om det ikke var ment sånn. Men selvsagt jeg vant, haha !

Slå DEN du Birk! haha...


Birk

Har du poket/blitt poket før?

- FrolandsjentaOle Gustav er rååå!

Vel kan vel si at han er fra kjære lille Froland, så alle vet hvem han er, hehe!

Ble faktisk litt overraska første gangen han sang på X-Faktor, men det var jo så rått, så nå er han nesten en kjendis her i Froland, HAHA!

 
Bare digger han for den han er, har jo snakket med han på Ph, så... Men nå må jeg drikke mer brus for nå har X-faktor begynt igjen, så PRAIKAS!

Hva synes du om Ole Gustav?

- FrolandsjentaKakao og regn !

Nå har jeg akkurat drukket en kopp med kakao og sett på regnet som har falt fra himmelen. Det er ganske koselig når jeg tenker meg om for da er det tid for koseting(kakao, levende lys osv). Og nå lager meg mat, sjokket? Vel jeg er det, for jeg lager SMØRBRØD, haha!


(Google.no)


Men nå må jeg gå, for maten er ferdig(flinke meg!) og så skal jeg se på tv, kanskje Disney Channel, siden det regner, hehe! : )

Pleier alltid å ha det koselig når det regner og det har vært en slitsom dag/uke, så da blir det kakao, tv og levende lys (L).

Hva pleier du å gjøre hvis det regner og det har vært en slitsom dag/uke?

-FrolandsjentaOppdatering !

Nå er det LENGE siden sist, og jeg håper dere forstår at jeg er opptatt i livet jeg også..

Men jeg tenkte at jeg skulle legge ut et gruppebilde av folka som var med på lær dem å lede i Sverige :D

Og


På fredag skjedde det en del gøye ting, og sov kun EN time folks.. Så på lørdag var vi i Liseberg og jeg tok BALDER(berg og dalbane, som er skummel ), og hadde det koselig resten av kvelden med underholdning som vi selv lagde i grupper, og spiste godteri(ikke jeg :o ). På søndag var det ryddedag, men også hypperdag på bussen fra sandefjord til harebakken, haha. Men kan nesten ikke fortelle hele livshistorien heller, så ja!

Det var en digg gjeng, eller de ER en digg gjeng!

Jeg skal bli en bedre blogger, men akkurat nå skjer det mye så blir bare sånne korte, men dere overlever, ikke sant?!

Hvordan har din helg vært?

- FrolandsjentaHva har skjedd?

Vel i det siste så har jeg slappet av, vært på trening og skole som alle andre(eller trening er ikke det alle gjør, men samma det). Jeg har ikke orket å blogge for jeg har rett og slett ikke noe å blogge om. Men nå har jeg det!

Jeg skal til Sverige i morgen med Maren og Siv Annette +++++ mange andre.. Vi skal reise i skoletiden og kommer hjem på søndags kveld, så jeg får hvertfall ikke blogget denne helgen. Vi er med på "lær dem å lede" kurs, så vi reiser til Sverige(og Liseberg) for å bli bedre kjent, og jeg gleder meg utrolig mye!

Men en sang som har blitt mye spilt av meg er Impossible av Shontelle

Og samme sang bare sunget av Maddie Jane på 11 år, synes nesten den er bedre jeg men er nok fordi hver gang jeg er på data så er den på i ett sett, haha!

Bare jeg som slapper av!
 Ville bare fortelle dere at jeg forsatt lever et stille liv her på landet. Hehe..

Men hvilken versjon er best, og har du hørt sangen før?

- Frolandsjentainnkjøpet i dag.....

Nå har jeg lest en komentar fra Anja, og der stodd det som følgenede : " jeg hater deg. Haha." Neida, hun spurte om jeg kunne vise innkjøpet mitt i dag, og jeg sier ikke nei så derfor tok jeg WEB bilder..

Tullebilde!
Hals fra Lindex - 149 kr. God og varm!


Og ansiktsmaske (Peel of passion), og den blir brukt i morgen, hehe.

Hva synes du?

- Frolandsjenta

PS: Jeg har hatt det utrolig koselig med Terese, Remi, Ann Heen og Christine, jeg har aldri hatt så utrolig mye latterkrampe som jeg hadde i dag, gud å vondt det var, hahaha!
Vi starta med å bowle, så gikk vi til Peppes Pizza og tok en Deeper Lover, og så gikk vi enda mer bare for å ha is på Mc'rn. Utrolig koselig å gå i regn selv om det var litt kaldt med vinden<3
Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no