Frolandsjenta -
Have a new blog!Datafrik!

Nå har jeg gått tur med Max, og spist middag. Just some info liksom..

Dette bilde tok jeg mens Helene var her, måtte bare siden kl var vel 1-2 tiden på natta.Må vel si at jeg også er et datafrik (a). 

Noen andre som er datafrik her? : - )

- Frolandsjenta"Just a Dream"


"Just a Dream" av Nelly, men her blir den sunget av Sam Tsui & Christina Grimmie.

Må si at jeg sto opp kl 14.20 eller noe i dag. Så Helene er ikke kun den eneste som sover lenge, men men.

Jeg synes denne versjonen er bra jeg,
hva med deg? :-)

- FrolandsjentaHelene sover

Nå ligger Helene å sover, så snill som jeg er når hun sover, så tar jeg bilde av henne. Hun er bare så søt!


tnååå!<3

Nå må jeg egentlig vekke henne, fordi kl 15.30 skal vi være på spenst. Å før det må hun spise litt(har allerede spist) og skifte.

Og senere i dag skal jeg på filmkveld med Maren og kanskje Åse. Det skal bli koselig! :-) Skal prøve å få tatt noen bilder!

Vi snakkes, for nå skal jeg vekke Helene, sånn at hun kan gjøre seg klar.

Er ikke Helene søt? (L)
Hva skal du gjøre i dag? : -)

- Frolandsjenta
Min bestevenn

Jeg og Helene har vært bestevenner siden 6klasse, så det vil si i ca 5 år. Dette laget hun til meg i 7ende eller 8ende klasse, hvis jeg ikke husker helt feil.Som du ser, så er det utrolig gamle bilder, haha.

Vi er gode venner, men vi har våre krangler også. Men i vi er glade i hverandre, det er alt som teller! <3 Og hun kommer i dag, i 4tiden å skal overnatte. Så det skal bli kos!

Har du en god bestevenn?

- FrolandsjentaLesebriller

Jeg har lesebriller, som mange andre også har. Jeg kan egentlig ikke fordra å ha det, fordi jeg liker bare ikke å ha briller på meg. I det siste har jeg faktisk brukt brillene, har mine personlige grunner, hehe..
Jeg kler virkelig ikke briller!


Men må egentlig bruke de når jeg ser på tv, for teksten blir ikke så tydelig for meg hvis jeg sitter for langt vekke, jeg har forresten sånn ca +1 (nærsynt)..

Har du briller til vanlig?
Har du lesebriller? :-)

- FrolandsjentaGårsdagens outfit #030811; fjærsmykkeTubebh - låner(Lene sin) // Topp - Bikbok // Bukse - OnlySmykke - H&M


Fra venstre: Armbånd 1 - ? // Armbånd 2 - Random bod i Spania

Dette var mitt gårsdagens outfit, og grunnen til at vi ble jagget vekk i går fra Sørsvann, var at det hadde kommet klager på oss, og noen drakk(ikke jeg!), å det var en gjentagelse, siden noen hadde vært der noen dager før og drukket.. Jeg kan si at jeg og Lene kom kanskje 5-10 min før politet kom.

Senere fikk jeg besøk av Helene og Julie for å se film, siden vi ikke kunne være på Sørsvann, så vi så på "Just go with It", det var koselig!

Hva synes du?

- FrolandsjentaSørsvann..

I dag hadde jeg, Lene, Helene og Julie planlagt å reise på Sørsvann å kose oss, med mange andre mennesker. Jeg og Lene reiste ned kl 18.30 eller noe, å litt senere kom politet.. Arg, dumme folk.. Helene og Julie rakk ikke å komme så jeg ringte å sa ifra. Så nå skal jeg, Helene og Julie heller se på film(når de kommer), blir vel skrekkfilm eller noe romantisk, hehe! Det var KJIPT at politet kom, hadde faktisk gleda meg til dette, men sånn går det.

Regner med det kommer et outfitbilde senere, men ikke akkurat enda, får se tid det blir.


me at the moment, hehe.

Men jeg stikker nå, aner egentlig ikke hva jeg skal gjøre.. eller jo, spise mat før de kommer.

Har du gjort i dag?
Har du noen gang blitt jagget vekk av politiet? :)

- FrolandsjentaForever alone, not

I dag har jeg ikke vært forever alone. Var en komentar( fra anonymme D) at jeg burde få bedre selvtillit. Kan si at jeg fått bedre, bedre enn det jeg hadde før. Men jeg har egnetlig vært forever alone i sommer, men er fordi alle skal noe, ellers så har ikke jeg spurt noen, men ikke nå lengre. Nå skal jeg tvinge folk til å gå med meg, haha! Kanskje ikke tvinge da, håper de vil gå med meg uten at jeg tvinger de! :-)I dag har jeg vært med Kristin, Marit og Nina, + noen andre etterhvert da. Vi har egentlig bare bada, solt oss og slappet av. Var deilig for første gang, å bade i ferskvann! Har kun bada i saltvann og klorvann, fram til i dag.

I morgen skal jeg ut i båten med mor og far, alone. Skal bli koselig da, sole meg og bade :-) kanskje få til noe kortspill osv. men jeg regner med jeg blir å reise kl halv 10( :-O ), å kommer vel ikke hjem før sent, så kommer vel bare ett innlegg. Prøver å få til to, men er ikke alltid det funker. Skal prøve å få tatt noen bilder med mor og far i morgen, men er ikke sikker om det blir så mange bilder for jeg glemmer liksom å ta bilder når jeg skal noe. MÅ BLI BEDRE - huske greie til meg selv!

Hva har du gjort i dag? :-)

- FrolandsjentaHjerteknuser


Hjerteknuser - Kaizers Orchestra

Synes denne sangen er veldig fin!

Har egentlig aldri hørt om Kaizers Orchestra, før pappa spurte meg om vi to skulle ned på Canal Street for å se på de. Jeg ble med, konsert er konsert selv om vi ikke sto innenfor de gjerdene, men vi så alt fordi om. Og de var veldig gode!

Hørt om de før?
Hørt sagene før?
Hvilke sang synes du er finest?
:-D


- Frolandsjenta

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no