Frolandsjenta -
Ny konkurranse NÅ!

(Forhåndsskrevet innlegg, jeg ligger antakeligvis å soler meg i Spania eller noe nå)

Nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt en konkurranse, så da kjører jeg på! 
Premien er SOLBRILLER, og det du må gjøre er å etterlatte deg e-post og navn, så kontakter jeg deg.

Så gjør dette:
1. Komenter innlegg (med navn og e-post, trenger ikke å være en blogger for å kunne vinne)
2. Publiser komentaren.

Man kan delta så mange ganger man vil, å den som blir trekt ut, har FLAKS, for jeg trekker via random.org

Disse solbrillene kan du vinne:Så konkurransen har begynt, så bare å komentere! Husk å etterlate e-posten og navn, så jeg kan maile deg!

- Frolandsjenta Spania i dag! : D

I dag reiser jeg til Spania, har egentlig ikke gått opp for meg, vi skal møte kl 11.15, så har litt tid på meg enda. Jeg har fått noen til å blogge for dere på søndag, og noen andre dager, til jeg kommer hjem. Tusen takk -Tiril-
 som gidder å blogge litt for meg!Jeg må huske solbrillene mine, det er pine meg litt godt/greit å ha blogg som kan minne meg på sånt, haha!

Men vi snakkes(har skrevet et par forhåndsskrevet innlegg, kan nevne at en av dem er en konkurranse), så praikas vi!

- FrolandsjentaNew shoes

I dag så kjøpte jeg(eller pappa) nye sko, siden jeg har kun de hvite skoene fra H&M, så kjøpte jeg noen som ligner gladiatorsko, hvis de ikke er det da, hehe.Kjøpte de på Skoringen til 250kr, de er ganske gode å gå på(må gå de inn så jeg ikke får gnagsår, men det er utrolig greie så tror ikke jeg får det).

Tenk at i morgen reiser jeg til SPANIA!! :D Gleder meg såå sykt mye, kanskje få litt farge på kroppen(har en veldig lys farge, så blir ikke neger, og jeg blir fort en hummer :/ ).

Hva synes du om skoa?

- FrolandsjentaLove to play

 For ikke så lenge siden, så fikk jeg så lyst til å ta bilde med speilrefleksen vi har, den heter Nikon D60. Jeg kan ikke så veldig mye om dette kameraet, men jeg har veldig lyst til å lære det nå, selv om vi har hatt dette lenge. 
Jeg tok da bilder av den ene hunden vi har, Max.

 


Ble litt feil fokus

Sist men ikke minstDet ble da en del bilder, men ikke la dere lure av bildene, han kan være slem til tider. Han er ikke noe engelhund, enda.

(Bildene er ikke redigerte eller noen ting)

Hva synes du om bildene?

- FrolandsjentaTil lørdag skjer det!

Okei, nå er det kun TO dager igjen, og jeg gleder meg såå sykt! Så i morgen skal jeg pakke HELT ferdig, så senere på kvelden skal jeg ta sol med Lene snuppa<3Gleder meg syyykt mye! Skal ta masse bilder, må bare fjerne de andre fra kameraet mitt først(liten huske ting til meg selv: fjern bildene på kameraet mitt!!) .
Skal være der i 10 dager, aner ikke om jeg får noen til å blogge, så jeg skriver noen forhåndskrevet innlegg med bilder, så kan det hende jeg kan få noen til å poste det for meg!

Hva skjer i sommer da? :)

- FrolandsjentaEn utrolig irriterende kanin

Når jeg var i Liseberg med klassen, eller når jeg gikk med Regine. Så så vi den Liseberg kaninen da, så jeg tok muligheten, så jeg spurte om jeg kunne ta bilde med den (personen). Han/hun nikket. 
Først så tok den å hoppet på fanget til Regine, så stilte den seg ved siden av meg

Tok hånden foran ansiktet mittå stakk den fingeren inn i siden på meg(nesten sånn poke greie -.-), derfor har jeg en knyttneve på dette bilde, selv om jeg smiler.


Men han gjorde det kun til meg, sikkert siden jeg var såpass voksen/litt eldre enn de andre.

Tatt bilde med den kaninen før?

- Frolandsjenta Zuuuumba

En kjapp oppdatering:
Om ca 30min til så reiser jeg sammen med Lene, til spenst for å være med på zumba, det virker kjempe gøy selv om jeg ikke eier rytme, haha!Hva driver du med nå? =)

- FrolandsjentaVært på trening

Nå, eller for 55 min siden så var treningen min ferdig, i dag hadde vi bip-testen, tror jeg fikk bedre, men vi vet ikke siden forrige gang så husker jeg ikke hva jeg fikk, men tror ikke det de har skrevet ned stemmer. Men uansett, så var det tungt, men så ble det gøy trening. I morgen skal jeg på basic-trening med håndballaget mitt, øystad's 18års lag(?) og en trener(som en Norges(?) beste basic-trener). 
Godt med sjokomelk etter en trening! :D


 Tok peace tegnet der, haha.

Happy me! Skal til Spaniaaa om FIRE dager til!! Gleder meg såå sykt mye!

Men, og jeg kommer alltid med det "men"et. Det er fordi jeg aner ikke hvordan jeg skal avslutte blogginnleggene mine, så det så.

Vi snakkes folkes!

Hatt en fin sommerferie til nå? :D

- FrolandsjentaPakking; startet

Nå er det jo ikke lenge til jeg sitter på flyet på vei til Spania sammen med håndballjentene <3 Er faktisk til lørdag(4 dager) til jeg sitter på flyet hend. Såå deilig, vi skal ikke reise tidlig heller, og på hjemreisen reiser vi ikke så tidlig, så det var perfekt for meg som ELSER å sove litt mye.
Men har hvertfall begynt pakkingen min, for jeg pleier alltid å glemme noe -.-
(jeg har allerede greid å miste en av shortsene jeg skal ha med, haha. Finner den senere da.


Er ikke ferdig altså, den er full når jeg reiser, haha. Neida må spare litt plass til nye ting derfra!

Men nå skal jeg på trening snart, så vi snakkes!

Hatt en fin dag? :)

- FrolandsjentaVitnemålsfesten!

I dag har jeg vært på vitnemålsfesten, og det var vel trist og gøy samtidig, for nå slipper jeg den skolen men folka blir jo splitta nå.

Men en som jeg ikke skal splitte meg fra er Helene Andersen<3Søta mi<3

Jeg har flere bilder, men orker rett og slett ikke(av latskapp) å legge de ut. Kanskje noen etterhvert, jeg vet ikke. Skal ikke holde noe, for jeg lover ikke dere det heller.

Hatt en fin dag? :)

- Frolandsjenta 

Les mer i arkivet » Juli 2011 » Juni 2011 » Mai 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no