Frolandsjenta -
The river flows in you!

Dette er min pene bestevennine som spiller. Kongen anbefaler at du hører på den! Neida, men pliiisss (A)Melodien er "The river flows in you", den er utrolig fin. Så bare å komme med hyggelige komentarer om at Helene spiller så fint og er pen :D

 Hva synes du om det Helene(puzen<3) spiller?

- FrolandsjentaSpa kveld

Unskyld at jeg ikke har blogget, men grunnen er at jeg er utrolig lemster, så jeg har prøvd å holde meg i bevegelse så mye jeg kan, men har ikke funket.
I går kveld, 23.30 spurte jeg om Lene ville komme hend til meg(litt spontant), og så overnattet hun hos meg, haha. Mange rare ting som skjedde, som jeg ikke vil nevne her. Vi(egnetlig hun) sov til nesten kl 14.00, jeg var våken før det, men hun "holdt" meg på en måte, ved skuldrene, så jeg fikk ikke stått opp, haha x)

I kveld har jeg vært deppet(pga regnet) og bare slappet av, jeg tok et bad i stad der jeg shavet leggene, hatt ansiktsmaske, tatt body skrubb og tatt på fuktighetskrem.


Fornøyd jente!

I morgen skal jeg søke jobb, skal søke sommerjobb på Rema 1000, siden broren min(han jobber der) sier at de søker "smårollinger", haha. Må selvsagt ikke ha for høye forventninger, men får se hvordan det går. Skal hend der FØR skolen, for sjefen er ikke der etter skolen har sluttet.

Hvordan har din dag vært?

- FrolandsjentaTrent på spenst

I dag våknet jeg kl 11.00(hadde alarm på mobilen), så så jeg at jeg hadde fått melding på mobilen, der jeg den ene treneren spurte om jeg ville trene på spenst klokken 11.30, jeg sa ja! 
Så nå har jeg trent på spenst. Første gangen med det opplegge som vi skal, de andre har vært på det før. Dette var min første gang, og det var tuungt! Regner med jeg blir utroliig leeeemster i morgen. Men det var en god beinøkt, det skal jeg si :) Til onsdag skal jeg også trene på spenst, sammen med Malin og Stine. Da er det mage og rygg økt, gleder meg.


Fornøyd (Y)

Nå skal jeg i dusjen, så vi snakkes.

Hva har du gjort til nå? :)

- FrolandsjentaOutfit #270511 Pink


Faila lit på bilde, men jeg er med da :)


Genser - BB
Singelett - BB
Bukse - Arvet(fra Only?)

Nå er det HELG folkens!! Så deilig :) Vært sliten denne uka her, men har hatt eksamen, en innpå sliten kattunge(som jeg ga vekk i går) og en utrolig stygg framføring(og oppdrag). Men nå er alt done, så nå har jeg kun 3,5 dager vanlige dager igjen på skolen, sååå gøy!

Er du glad for at det er helg nå? ;)

- FrolandsjentaOutfit #260511Klærene er fra BB alle sammen, unntatt sokkene.
Klikklakkene(haha!??) er ikke mine, tok de på for å ikke bli svart på de hvite sokkene

Stakkars Chanel(katten), jeg ga vekk den siste kattungen i dag, til den samme eieren av den hvite kattungen(hun ville ha den også), så nå har hun ingen unger igjen i huset.

Hva synes du om antrekket?

- FrolandsjentaRolling in the Deep + #250511(outfit)

Maddi Jane - Rolling in the Deep(Adele)

Så over til outfitet mitt, sier bare: Jeg hadde nynorsk eksamen, haha.


Genser - BB
Topp - Only(?)
Joggebuske - BB
Hvite(skitne) sko - H&M

Haha, fint outfit altså!
Men hadde eksamen i dag, så gadd ikke å ta noe annet på meg.

Men vi snakkes, må kanskje få gjort noe på natur og miljø oppdraget, har ikke så mye igjen egentlig, men så må jeg lage framføring av det også.

Hvordan eksamen kom du opp i? Eller har du ikke kommet opp i noen?

- FrolansdsjentaSunnhet foran usunnhet!


Spiste dette i stad. Siden jeg og Lene har godterifri fram til 25. juni(vi reiser til Spania med håndballaget den dagen), så tenkte jeg "hvorfor ikke være litt sunnere også( i tillegg hadde jeg akkurat hatt hardtrening på håndballen)?" Så jeg tok fram eple og druer, kan bare ikke få nok av det!! Hadde det en gang tidligere i dag også (A).

I dag har jeg hatt norskeksamen, den gikk sånn passe bra, så nå gjenstår bare nynorskeksamen(som er i morgen). Da er det sakprosa(?)tekster, altså intervju osv -.-

Men vi snakkes, for nå skal jeg se på PH(når det begynner igjen, pause akkurat i skrivende stund) og så dusje.

Gjort i dag?

- FrolandsjentaPopular 2011


Popular  - Eric Saade(han deltok med denne i MGP 2011, og kom på 3. plass -.-, han fortjente 1.plassen :) )Han er ikke bare flink til å synge, men han er kjekk også!! :D

Hva synes du om sangen/ham?

- Frolandsjentaikke så lenge outfit #230511

I nuet sitter jeg å spiser pizza, etter en lang(2timers) håndballøkt, som var etter forberedelsen til norsk. Grunnen til overskriften er at jeg hadde bare dette outfite på 3,5 t eller noe.
Og jeg faila litt med bilde, men men...


genser og bukse - bikbok
topp - H&M(?)

Btw : jeg hadde ikke toppen oppi buksen, var bare en ide før jeg reiste, men jeg tok den vekk igjen.
Søt kattunge ved beina mine(den gis bort!!).

Så, hva synes du?

- Frolandsjenta
photoshoot av regnet

Haha, siden det  har regnet så mye i dag, så  fant jeg ikke på noe bedre å gjøre, så jeg gikk ut(ble blaut) og tok bilder. Så er er noen bilder jeg tok(ikke redigert noen)
Var ikke så bra bilder, men samma det!

Nå har jeg akkurat vært i badekaret, shave leggene mine og hatt ansiktsmaske(3 in 1 greia), deilig på en dag som dette! :D

Hva har du gjort i dag?

- Frolandsjenta

Les mer i arkivet » Mai 2011 » April 2011 » Mars 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no