Frolandsjenta -
Utrolig kvalm : S

Ja, er kvalm. På grunn av at jeg absolutt måtte ta på meg en ansiktsmaske som lukta FORFERDELIG! Den heter Chocolate Masque. Jeg har liksom gledet meg til å ta på, så blir jeg kvalm med en gang. Ææææsj. Nå har jeg vært kvalm i over 5 timer. Noe som er så gøy. Så jeg tok meg en løpetur etterfulgt med litt spagattøying, og litt trøstespising(IS).Har du prøvd den ansiktsmaska Chocolate Masque?- Frolandsjenta


Fake jenter får oppmerksomhet!

Og det er sant, vil egentlig ikke være så negativ på bloggen, men jeg føler det er sant så derfor skriver jeg det.. Så ikke missforstå!
Har funnet en måte å oppdage en
       FAKE GIRL!
1.
Latteren, er den helt anderledes enn det den var for 1-2 månder siden? Da er den fake, og vaneligvis jenta som ler den fake latteren!
2. Vennene, bytter hun ofte venner? Hun tror hun er så perfekt at hun kan bare bytte ut vennene sine på  1, 2, 3 sekunder, selv om det er etter en krangel.
3. Oppfører hun seg som om hun er perfekt, og har alle som venner? Da er hun garantert fake, hun har sikkert veldig lav selvtillit, men gidder ikke å vise det, derfor vil hun heller være utadvent og veldig høylytt med den fake latteren sin.

Hvertfall mine 3 punkter. Jeg finner 1-4 jenter på de punktene på skolen. Men de som vet hvem er det, så bryr jeg meg ikke. Min blogg, mine ord!

BTW: Det er sånn jeg føler det, spesielt med punktene, selvsagt det er ikke fakta!

Hvis du kjenner en med 2-3 punkter er hun absolutt fake! Selv om jeg kunne ha skrevet masse flere punkter, men orker ikke akkurat nå, siden jeg tenker på en fake jente på skolen som tapper energi fra meg, og nå vil jeg ha den energien tilbake! Og jeg synes synd på de som liker hun....
Har du opplevd ei jente som er såå utrolig falsk?

- Frolandsjenta


Guuud, jeg ber til deg!

Nei, egentlig. Tenkte bare jeg ville skrive det som overskrift. Neidasådetså! Jeg vil bare nevne at jeg har vært dårlig til å blogge, som dere sikkert merker. Vel jeg merker det hvertfall, jeg har fått mindre lesere, men what ever..

Jeg vil bare fortelle at jeg egentlig er veldig ensom : /
Men jeg tror jeg går å gjør ingenting jeg, så vi snakkes


Meg på kofirmasjonen min.

- FrolandsjentaMinner forsatt på om den konkurransen der du kan vinne solbriller, den avsluttes i morgen en gang.
Du kan finne den HER...


Hei, skal på trening...

Så er bare innom for dere's skyld :D
Men vi snakkes, skal nemlig reise om 5 store minutter..

Praikas!

- Frolandsjenta


Ny hobby, eller?

Nå har jeg egentlig tenkt en goood stund på det. Jeg går jo på skole og på håndball, så har jeg jo noe fritid, særlig framover mot sommeren. Så tenkte jeg(så mye som jeg tenker), hvorfor ikke?, jeg kan jo prøve å lage smykker/armbånd/øredobber til meg selv, og ha konkurranse på bloggen når jeg har blitt flinkere. Nå som jeg har litt penger, så kan dette funke fett å gjøre i de kjedeligste tider!


Se på dette fine hjemmelagde armbåndet da, skulle ikke tro det er hjemmelagd!

Bilde fra Google

Fint, ikke sant? Desverre er det ikke jeg som har lagd armbåndet, men håper på et fint når jeg får iboks det jeg trenger til å sitte og lage smykker/armbånd/øredobber.

Selv om jeg ikke er så glad i å holde på lenge med noe så småtteri, så er dette en grei måte å trene seg opp på. Ikke sant? Hehe....

Synes du det er en fin og grei hobby?
Er det dyrt eller?


- Frolandsjenta


Minner forsatt på om den konkurransen om å vinne et par solbriller til nesten en verdi på 200kr. Den finner du HER.. Håper du deltar, husk å lese hva jeg har skrevet på det innlegget! Det kan faktisk lønne seg : )


Hvorfor gadd de å lage blogg?

Det er noe jeg lurer mye på når jeg ser på topplista på blogg.no, jeg ser mange fine blogger det gjør jeg. Men hvorfor har ALLE paradise hotel 2010 blogg nå? Alle untatt 2 hadde blogg før de ble med på det bull shittet. Jeg føler at de kun har det for å ha utnyttet av det. Det er drittmange som har det av de, de topper lista som ikke skulle ha bestått av de!
De er jo mange fler som fortjener plassene som paradise folka har overtatt.

Men ærligtalt, så orker jeg ikke å skrive mer om dem! Så bare får å gå over til noe hyggelig. Så konfirmerte jeg meg i går :D Veldig koselig dag!
Sånn så jeg ut :Krølla håret i bånnen og Nordlandsbunad

Hva synes du om paradise hotel - folka har inntatt topplista?

- Frolandsjenta


Minner på at jeg har en konkurranse der du kan vinne et par solbriller til nesten verdi av 200,-. Se dette innlegget for å delta!


Hei bloggen, jeg er på overnatting med Maren og Andreas:) og resten av folka som er her. Jeg, Maren

624979-1-1274484912018.jpg
Hei bloggen, jeg er på overnatting med Maren og Andreas:) og resten av folka som er her. Jeg, Maren og Andreas skal faktisk sove under åpenhimmel og noen andre også da, men de sover ikke her vi skal. Men gå nå, vi preikas<3


Påminner!

Jeg påminner at jeg har en konkurranse pågående. Den går er som følgene : SKRIV NAVNET PÅ HUNDEN MIN, IKKE RASEN MEN SELVE NAVNET!

Får å delta ser du under dette iinnlegget, der står absolutt alt om denne konkurransen..


Er du med?

PS: Husk å skrive bloggaddresse eller fult navn med e-mail address.

 - Froandsjenta


Konkurranse, fun or what?(For å bruke foran øyene på sommeren, hiiint)

Da tenkte jeg å kjøre igang en konkurranse siden været er blitt bra her nede i Aust-Agder. Så til deres glede kjører jeg igang en konkurranse der du kan vinne dette :Og dette er fakta om solbrillene :

Rainbow Stripes - (svart)

Populær solbrille med alle regnbuens farger. Solbrillen leveres i en pose (etui følger ikke med)

UV-beskyttelse
Alle våre solbriller er CE-merket og skal dermed blokkere ute 100% av den skadelige UV-strålingen

Alle solbrillene er identiske med de som er vist på bildene. Lysnivået kan likevel gjøre at solbrillene varierer noe i forhold til de du ser på bildene. Alle bildene er tatt ute i dagslys.
Det DU må gjøre får å være med er å oppgi navnet på hunden min/familien's. Tror jeg skal ha et bilde av den og navnet, nå er det bare å lette i arkivet. Man kan delta så mange ganger man vil...
Hint: Vært på tur og var ikke sur.

Edit : Er kun ute etter navnet på hunden, ikke rasen!

lykke til!

- Frolandsjenta


PS: Skriv e-mail adressa de og fult navn, så jeg kan få tak i deg hvis du vinner!


Lyst på gratis spotify uten reklamesnutter?

Vel, da har jeg er en link til deg. Siden jeg følte for å være snill i dag. Så kan du bare gå inn HER, så fullfør det som står, jeg har gjort det, og er kjempe fornøyd nå :D

Så nå kan du få gratis spotify uten reklamesnutter takke være meg!
Skal du trykke på linken og fullføre det som står?

Edit: Dere må gjennomføre en kampanje som er gratis!

- Frolandsjenta
Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no