Frolandsjenta -
Blogg"pause"!

Jeg har verken tid i morgen eller i helga, siden i morgen er det skole, pakking og trening.

Kan ikke i helga fordi den pakkingen jeg holder på med i morgen har med konfirmansjonsturen til Evje. Og avreise er halv 5 på fredag, og vi er hjemme halv 6 på søndag(?)

Når jeg nevner konfirmasjonsturen, kan jeg like godt vise det jeg skal konfirmere meg i?!
Vi preikas til etter helga!<3 : /

- Frolandsjenta


Check it out!

Har sett for mye på Disney Channel, men tid blir jeg for gammel til å se på det? Nope, ingen har svaret. Noe så genialt.
Neida, men ville bare si i fra ;  Check it out, check it out, check it out! Jeg er vondt i halsen, nå som sommeren nærmer seg. Det er såååå typisk meg! Når sommeren kommer blir jeg syk.. Aaarrrgh! *Hoooost, haaaark*

Ville bare egentlig stikke innom bloggen for å hilse, siden jeg har vært en svært opptatt jente i dag. Skole, konfirmant sånn øve til gudtjeneste og så hjem klokken 7 og sove litt. Så tv og data. Men nå skal jeg legge meg, må bare avslutte samtaler på msn'en.

Når vi snakker om konfirmasjonen, så gleder jeg med til jeg skal konfimere meg som er om nøyaktig 26 dager til, og dette er noe jeg gleder meg til:)
Så vi preikas!

- Frolandsjenta


Between what?

Er så dårlig på å lage overskrifter, men i steden for å ha VS som overskrift. Tenkte jeg liksom hva skal jeg ha mellom, så det ble bare "Between what?" Så var bare for moro skyld og galskap!

Men det vs'en går ut på er ..............................

Farga tights eller blomster tights..
Så?

                                            VS


Jeg liker blomster tights, men også farga tights, så jeg er usikker. Men skal hvertfall kjøpe en blomster tights når jeg blir konfirmert!

Hva synes du da, farga tights eller blomster tights?

- Frolandsjenta


Vil ha, vil ha!

Jeg tar dagens vil ha, vil ha! Siden det er sommer så har jeg lyst på nye klær, siden jeg konfirmeres om nøyaktig 29 dager til, så kan jeg jo kjøpe klær til sommeren(skal selvsagt ikke kun bruke pengene på klær)som jeg har lyst på.

Men dette har jeg funnet på nettbutikker:
Også disse skjønningene

Ble en del bilder, men såpass tåler dere.

Dette er kun fra H&M hjemmeside. Men har lyst på mer, både fra H&M og andre steder, men kommer alltid hend der og prøver de tingene jeg vil ha, men så passer de ikke til meg. Men what ever!
Men hva tror du er sommertrenden i år, er det blomster tights, mønter osv.

Hva er sommertrenden i år?

- Frolandsjenta


Hvem vant solbrillene?

Vel igrunn så er det kun jeg som vet det, så gøy. Mohahahah! Men dere må få vite det dere også. Vinneren får disse solbrillene :


Og jeg sender den på mandagen til den som vinner. Siden det ikke er åpent i morgen på posten(kan hende noen i nærheten også vinner).

Den som vant var denne her Alle barna-vitsen :

Alle barna kikket inn i løveburet unntatt Knut, han kikka ut.

Jeg og en venn som heter Marte syntes at den var bra. Vinneren er Karen-Elise. Hun går tilfeldigvis i klassen min, så jeg trenger ikke å betale frakt, siden jeg gir den personlig til henne. Hvis Karen-Elise ikke leser dette før på mandag, så skal jeg pakke de inn, så hyyysj! hun får en pakke hvis hun ikke leser dette, eller hun får den pakka uansett.

Gratulerer med nye solbriller Karen-Elise, jeg håper de faller i smak og at du kommer til å bruke de :-)

Si gratulerer til Karen-Elise da :- D

- FrolandsjentaSier kun hei og hade

HEEEISAAANN :D
Nå skal jeg snart på PH(Power House), planen der hende er å se på film siden det er siste gang vi er der. Og sikkert masse annet gøy. Så kjekt assa.


PS: Vinneren av solbrillene kåres i morgen!!! Siste sjans!


Men vi snakkes!


- Frolandsjenta


Jeg begynner på en diett

Ja, som du ser i overskriften begynner jeg med en ny diett, det er jo snart sommer så må ta meg bra ut! Den jeg skal begynne på heter Go123, den skal viss funke fett. Skal hvertfall gå ned 10 kg, og skal ikke spise noe usunt eller drikke usunt! Okei, det var bare TULL! Jeg skal selvsagt ikke ta av meg 10kg med Go123, skal hvertfall ikke begynne på diett.
Det var tull, men det er mange jenter på min alder som vil ta av 5-10 kg (+ og -), det er noe som er helt sjukt. Jeg liker ikke magen eller låra mine, men jeg må leve med de fordi om. Jeg vil ikke "slanke" meg heller. Jeg vil heller få bedre selvtillit og bedre klesstil. Kan også få bedre kosthold, men jeg tar det som det kommer.

Men det var ikke meg jeg skulle snakke om. Det var slanking før bikinisesongen. Jeg skal ikke skrive alt for mye om det!

Det er en god del JENTER som vil bli ideal vekta si før sommeren, vi har jo liksom feita oss opp i jula. Mange trener for mye og spiser for lite. Men det hjelper ikke da. Du må spise både sunt og variert innen kostsirkelen. Du må også spise før og etter trening, drikke hvertfall 2-3 liter pr dag(må ikke, men anbefales).

Mange jenter spiser ingenting og trener mye før sommeren. Hvorfor det? Det er jo ikke sunt å gjøre sånt, du får ingen næring som du trenger. Du går opp i vekt med en gang, jeg sier dere ; IKKE GJØR NÅ SÅ DUMT SOM DET!

Grunnen til at jeg skriver sånn nå er fordi jeg har akkurat hatt om diabetes 2, høyt kolestrol og overvekt i helse og sosial (gruppa jeg framførte det med fikk 5+.), så jeg kan noe om de tinga og masse annet.

Men det jeg egentlig ville skrive om har jeg helt glemt! Så jeg lurer på en ting.

Hva synes dere om slanking før sommeren?

- Frolandsjenta


Bibel undervisning

Haha! Okei, den overskriften kan dere glemme, skal ikke på undervisning av bibelen, men skal på konfirmat undervisning. Og etter det skal jeg.... HOLD DEG FAST! Jeg skal nemlig på trening etter det *Ska du det?*. Kom vel som et sjokk for dere som kjenner meg. Men sånn er livet mitt, den består av trening og skole. Også blir jeg snart rik så jeg kan slutte på skole, blablabla bla bla bla....... Neida, men det er den 23. mail jeg har konfirmasjon, så hvis du husker det så gratuler meg med "dagen" min   ; - )

Men nå må jeg fikse noe med den framføringen som jeg og 3 andre skal ha i morgen, ellers glemmer jeg det. Og det blir ikke bra.

PS : Jeg tar opp et tema i morgen. Er du spent på hva temaet kan bli?


btw. Sånn så jeg ut når jeg gikk i åttende klasse. Altså ett år siden! Utrolig, jeg synes jeg har forandra meg jeg!

Hvis du tror hvilke tema jeg skal ta opp, så skriv det i komentarfeltet, da blir jeg glad for litt respons fra dere!

- Frolandsjenta


Jeg kårer vinneren

Til helga, da passer det vel greit? Ikke gi opp håpet, du kan forsatt delta i konkurransen som er et par innlegg under.
Så lenge jeg ikke gidder å skrive mer om konkurransen, vil jeg heller fortelle litt fra i går og i dag.

I GÅR ;
Var håndballaget i Kristiandsand, vi spilte semifinale(vant med 1 mål på southen death? ). Så da var vi klare for å spille finale mot Start. Vi greide å tape dezverre 10-11. Vi fikk sølv pokal og medalje, men første plassen som snylta oss for seieren vant gull pokal, gull medalje, t-skjorte og en Danmark's billett hver! så de SNYLTA oss for det. Men sånn skjer jo av og til da, så. Jeg er egentlig ganske fornøyd med det selv om jeg ikke spilte noe i går.

I DAG ;
Hatt en grei dag egentlig. Men gymmen og trening var det værste i hele dag! Vi hadde jo både gøy og hard gym, etter gymmen og litt løping ble jeg kvaaalm. Selvfølgelig så hadde vi løpetest med håndballen, jeg var kvalm men det gikk som det gikk. Jeg har forbedra meg nesten 5 minutter på den samme løpetesten som vi tok for en stund siden(i fjor?) nå. Så kan ikke klage selv om jeg var kvalm både før og etter løpetesten! Så egentlig resten av de testene vi hadde, gikk som passe. Kunne selvsagt sikkert greid mer, men jeg var helt DAU!

Bare får å slenge med et bilde jeg tok i dag. Brannvesenet brant ned "Det hvite hus"(grå), ved skolen når vi var ferdig på trening. Skal si det var varmt når pappa er så dum som tar ned vinduet 10-20 meter unna den store brannen. Men ikke mer forklaring! Sånn så det ut midt i(?) brannen.

Det ser kanskje ikke så ille ut.


Ser kanskje litt værre ut nå?


Hva med dette bilde da?!


Så her er da et bilde av der pappa tok ned vinduet så jeg kunne ta et bilde. Skal si det var GLOvarmt på det ene kinnet mitt!

Se på det flammende da. Det var helt sjukt å se på! Og den varmen som kom fra flammende. Men nok om de flammende. Nå skal jeg nemlig legge meg.

God natta<3

- FrolandsjentaMobilblogg til Kristiandsand. På vei til kamp:) vi er i semifinalen. Vi må bare vinne 1. kamp for å

624979-1-1271587296213.jpg
Mobilblogg til Kristiandsand. På vei til kamp:) vi er i semifinalen. Vi må bare vinne 1. kamp for å komme til finalen. Det blir spennende. Men nå snakkes vi! Nå skal jeg høre på music:PHade da folkens<3
Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no