Frolandsjenta -
Er så utrolig trøtt

Hey. Som sagt, jeg er så utrolig trøtt. Nå som det endelig er vinterferie, så har jeg lyst til å legge meg tidligere enn jeg pleier. Something is wrong with me!
Nå er det like før jeg ligger sånn her

Okei, kanskje ikke så trøtt, men jeg viste hvertfall at jeg har lyst til å lukke øynene mine, mens jeg er under dyna!

Nå som jeg har besvist at jeg er trøtt, så kan jeg ta sit-ups, push-ups(armhevinger) og spensthopp. Må være litt sterk nå, og etter jeg har tatt de på bade, så kler jeg av meg(woow, se hva jeg skriver), så hopper jeg i badekaret. Ikke tenk koffert nå da kjære lesere!

Har du hatt vinterferie, eller har du nå?

- Frolandsjenta


Outfit 28.02.10

Måtte jo ha outfit bilder igjen, siden jeg sjeldent gjør det. Har ingen selvutløser eller noen til å ta bilder, så jeg tar kameraet der jeg vil, så prøver å å "pose" litt. Som ikke blir så vellykket. Just look here:


Altså har hull på begge knærene.
Fikk kun dette bilde som jeg likte. Så
Wait a minute, I shall take more pictures(?)

Sånn, eller... Jeg ble ikke fornøyd nå heller. Men du får se likevel:


skjerf - ?
Topp - Gina Tricot
Bukse - Only

Jeg skal bli bedre til å ta outfit bilder. Men ikke alltid jeg er i humør til det, eller rett og slett ikke tid. Men jeg prøver å bli bedre. Legg merke til det!


Hva synes du?

- Frolansjenta


Rommet mitt ryddet !

Hey. I og med at det er ryddet. Betyr det før og etter bilde siden jeg har lovt mine kjære lesere det i det forrige innlegget mitt. Så jeg har nemlig vært flink jente å rydda rommet mitt + at jeg har rydda klesskapet mitt, har ikke tatt vekk det jeg ikke trenger, men har bretta alt og lagt det fint på plass. Så i morgen blir det å støvsuge hele rommet og vaske det. Så skal jeg være så flink å holde det ryddig fram til konfirmansjonen min. Go Girl!

FØR :

 
What?

Nå er jeg sjokket!

Det meste du har sett. er KLÆR... Klær. Tenk da. Det var en del.

ETTER:


Wow, totalt forandring!

Nå er jeg sjokket over at jeg har vært flink!

Jeg er veldig fornøyd. bare se på meg uten sminke til og med:

btw. ser helt dopa ut! Og vet ikke helt hvorfor jeg er rød i ansiktet, men sånn ble bildet.

Ser du den forskjellen jeg ser?

Jeg tror du ser den like godt som meg!


-  Frolandsjenta


Rydde, rydde og atter rydde

Ja jeg måtte tripple orde rydde. Ikke rart sier jeg. Du skulle bare ha sett rommet mitt nå. Det er helt bomba på den ene halvdelen og den andre er ikke det. På grunn av at pulten og senga står der. Så har en jobb å gjøre nå. Så dere får se før og etterbilde av rommet mitt, hvis kameraet mitt lar meg få lov!

Så ha en koselig lørdag videre. Så snakkes vi etter jeg har rydda og kanskje flytta på møblene mine. Hvem vet om møblene mine på en magisk måte flytter på seg^^

Har du et bomba rom?

- Frolandsjenta


Hvorfor har høyden noe å si?

Dette er et tema jeg vil ta opp.

Det handler litt om meg.
Siden jeg har blitt kalt lav. Faktisk en gang var det en jente som sa "Du er jo lavere enn meg selv med høyeheler". Det tar innpå meg. Jeg mister selvtilliten min. Og sånt skjer hver eneste gang noen sier sånt! Hvorfor skal akkurat de gå og kalle meg lav? Når det går flere i niende klasse som er like "lave", kanskje litt høyere enn meg, eller kanskje til og med lavere.

Men over til temaet:

Noen er høye, andre er lave -
Det er ikke noe man bestemmer for å være. Høyden arver man som regel fra en forelder. Jeg arvet min etter mamma(hun er 155cm, jeg er 156cm?), det er ikke jeg som bestemte den høyden. Vil egentlig ha høyden til pappa, kanskje litt lavere. Men som sagt: Man velger ikke høyden selv!

Har høyden noe å si på vennskap?
Jeg føler at det har noe å si. For de jeg går med meg, de er kanskje 5-10 cm høyere enn meg, de ser de veldig høye ut forhold til meg. Noen av de gjør, mens noen ser ikke ut til å være så mye høyere enn meg. Hvertfall en av de jeg "går" med kaller meg noe av dette "Du er lavere enn meg, selv om du har høyehelte sko på deg. Du er lav! Jeg ser ned på deg, mens du ser opp til meg!". Herregud. Hun burde å skjønne at jeg blir faktisk lei meg. Har jo ikke bestemt høyden selv. Så jeg pleier som regel å vike unna de som er høye, nettopp på grunn av det!

EDIT : Det var jo en som måtte lage en diskusjon ut av det. Så får å rette det opp. Sier jeg dette:
Jeg viker kanskje ikke unna, men jeg tenker på at jeg er lav konstat og at dere tenker at jeg er lav! Derfor går jeg mer sammen med de på min "egen" høyde. Som du sa selv. At jeg kanskje burde gå med de som er mer på min høyde!!

De lave må holde sammen! -
Haha! Men det er faktisk sant. Det er ikke kun meg som er lav som blir kalt "laving". Men faktisk andre også. Vet ikke hvordan de tar det. Men vi lave må da holde oss sammen. Mot de som faktisk går å "erter., til og med de som gjør det i lengre periode. Som faktisk blir kalt MOBBING".

Det er faktisk noen som ikke greier å leve sånn. Så de gjør ALT for å vokse. Vokse helt til vennene er fornøyde og ikke sier "du er lav"

Tegnet et bilde i Paint for å demostrere hva jeg sier:


Man bør faktisk tenke på hva man sier! Fordi jeg pleier så regel å "gjemme" følelsene mine om sånt og sikkert mange andre som også gjør det. Men samtidig er det veldig mange som har det greit uansett om vennene er høyere. Siden de ikke blir kalt lav!. Men til meg så blir jeg kalt lav. Og av og til sier jeg "Takk for den!" med en sur tone så den personen som sier det skal skjønne hva jeg mener.
Du sier f.eks ikke at en kjendis er lav. Men hvorfor ikke? Du vet hun er lav, men går kun å kaller vennene lave. Da MÅ noe være galt. Hvertfall hvis du kaller meg lav, fordi jeg har sagt at jeg ikke liker at folk kaller meg det!

Kjendiser som er 150-167 cm
:
Tila Tequila (minste klassen i huset, trolig lavere enn 150 faktisk)
Christina Aguilera
Vannessa Hudges
Ashley Tisdale
Mary-kate & Ashley
Hilarly Duff
Jessica Simpson
Eva Longoria
Anastasia
Kylie Minogue
Emma Watson
...Og utallige flere

Så det er noe å tenke på hvis en av disse kjendisene er forbildet ditt!

Hva synes du om det jeg har skrevet?

- Frolandsjenta


Vinterferien var ventet !

Heii, endelig vinterferie!

Kan ikke tenke meg noe bedre akkurat nå. Har jo såå sykt vondt i skuldra og må rydde rommet. Men rommet tar jeg i morgen når jeg har sovet i 10 timer. Vil jo ikke sove vekk hele dagen heller siden det er lørdag. Men så over til noe annet jeg egentlig ville snakke om..

Konkurranse, eller ikke?
Har tenkt til å ha en konkurransen! Har selvsagt tenkt til å ha med premie. Men problemet er, hva skal den handle om. Skrive mange komentarer sånn at jeg trekker ut en tilfeldig. Eller skal man skirve innlegg på bloggen om et tema som jeg tar opp?

Premien: Den blir ikke så dyr hvis jeg skal ha. Har jo som sagt ganske lite penger! Så hva det blir kommer helt an på om det er en jente eller en gutt som vinner. Men uansett premien kommer ikke over en pris jeg selv bestemmer. Jeg vil betale frakta også!


Hva synes du? Skriv din mening i komentarfeltet og send det.
Tenk! Kan jo hende jeg tar din idee.
- Frolandsjenta


Vinneren av VS

Ja, konkurrasen var mellom Maria og Martine

Og den som ble stemt på mest var................................

MARTINE. Gratulerer.
Jeg har bestemt meg for å ta en vundering av bloggen din siden du vant!

Så here I goes!Header og design;
Jeg likte både header og design, headeren er kul og har bra kvalitet. Designet er jeg mere usikker på. Det passet ikke helt til headeren, men hvem vil ha et helt tamt? Man får egentlig litt lyst til å lese videre uansett. Så jwg gir en 5 + hos meg.

Innholdet;
Martine skriver litt om hva hun gjør og legger ut outfit's bilder. Hvis hun har vært å kjøpt noe, så kommer det nesten garantert ut på bloggen hennes. Kanskje litt mere variert hadde du fått en bedre karakter. Men ikke vær missfornøyd!
Så karakteren er 5'er.

Bilder;
Ja, bilder! Du tar veldig mange fine bilder, men samtidig kommer det litt ofte opp Googlebilder, noe som jeg ikke er så stoor fan av, men bruker det i nød hvis kamaraet mitt ikke har batteri! Forsett med de gode bildene du tar selv, ta så du mange du vil, men HUSK: Ikke gå lei av å ta bilder selv! Her blir karateren 4+. Du hadde fått 5+ eller en 6'er hvis du bare hadde brukt dine egne bilder!

Alt i alt, så gir jeg Martine en 5-. Men bare stå på! Du klarer deg fint. Og gjør en god jobb.
Og man bør se innom bloggen hennes mens man er omkring på blogg.no
________________________________________________________________________________________

Hva synes du om vunderinga?
Jeg er ærlig om min menig..

- Frolandsjenta


Ræva til å blogge nå

Det er retten og sletten på grunn av skole og håndball. Dere kan særiøst ikke mene at dere forventer mye av meg? Fordi jeg legger kun et innlegg ut hver dag. Men til uka så blir det kanskje fler siden jeg har vinterferie da. Men først og fremst skal jeg prøve å tjene penger!

Jeg skal tjene penger til å kjøpe Onepeace(fra university som kun koster 900kr, med frakt), og siden jeg kun har 300kr, så har jeg en del å spare. Men en krone her, en krone der!  Haha, krone. Måtte nesten finne et bilde av en, en krone altså. HAHA!

- Har du Onepeace som alle andre?
- Hvor bestite du den fra?

- Frolandsjenta


Det er veldig mye fint her

Aaaargh, er jo helt forelsket i tingene. De har noe til alle smakene i verden. En nettbutikk med navn Gojane. Den har alt til kvinner/jenter. Den har alt til alle! Den er utrolig. Når jeg får masse penger skal jeg bestille herfra.

Noe av det jeg likte. Men så ikke igjennom alt som var der. Ellers ville dette innlegget blitt kjempe langt.
  1 - veske. 2 - kjole

 3 - kjole. 4 - topp

  5 - topp. 6 - shorts

  7 og 8 - øredobber og smykke.

  9 - øyeskygge. 10 - øyeskygge.

  11 - sånn øyegreie når du sover. 12 -sandaler.

  13 - støveletter. 14 - støveletter med hel.

 15 - høyhelsko.

Det er mange andre ting på Gojune sånn som f.eks jeans, t-skjorte, skjørt m.m (mye mer)

Er stupforelska. Men har egentlig en annen stil. Når jeg tenker meg om så liker jeg egentlig veldig mye, men er vel redd for hva de jeg går med(klassen vil si om meg. Man vet aldri! Så skal nok prøve å gå litt mer med andre klær, kanskje dere jeg går med ikke liker det. Men what ever? nå skal jeg endelig gå med det jeg vil, uten å bry meg om hva dere sier til meg eller om meg (som om noen orker)!

Hva synes du om de tingene jeg plukket ut?

- FrolandsjentaNå er jeg på vei til husgruppen. Det er siste gang i dag, og jeg kommer til å savne de jeg er med:(

624979-1-1266949401719.jpg
Nå er jeg på vei til husgruppen. Det er siste gang i dag, og jeg kommer til å savne de jeg er med:( men har akkurat vært på Ukm og det var kjempe gøy! Men snakkes, vi er framme ved de folka. - Frolandsjenta
Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no