Frolandsjenta -
Brownies, namm!

Kan jo dele oppskriften på browniesen, men sannheten er det at jeg kjøpte en TORO pose, haha! Det anbefales for de som ikke gidder å finne en oppskrift :)

Og jeg skulle gitt dere et bilde av min brownies, men min bror og de 4 vennene hans spiste opp alt sammen, jeg fikk bare TO stk med det! Sur, neida!Har du noen gang spist/laget en brownieskake ?

PS: jeg skal svare på spørsmålsrunda nå, men publiserer den i morgen(video)

- FrolandsjentaMy outfit 2day

Jeg kan vel egentlig bare legge ut to bilder med en gangTopp - Only
Smykke og armbånd - ?
Tights - BikBok
Sokker - en sportsbutikk

Det var det..
Men ikke glem å still spørsmål på spørsmålsrunden min, regner med jeg tar den på søndag på video!
Trykk HER for å stille spørsmål :)

Hva gjør du nå for tiden?

- Frolandsjenta18-års aldersgrense på solarium?

Jeg fant en blogg, som hadde skrevet et utrolig bra innlegg om akkurat dette. Så jeg spurte hun om jeg kunne kopiere det, og jeg fikk lov..

Bloggen hennes(trykk på HER)

" Er det virkelig regjeringen sin oppgave å bestemme hvem som skal sole seg i solarium og ikke?  Man kan jo få kreft av alt! Skal man da også ha aldersgrense på alt? Jeg synes at folk skal få bestemme dette selv. Det er ikke alle som tar sol bare for forfengelighetens skyld. Men om de så gjør det, så er det jo deres valg?

Jeg tar sjeldent sol i solarium, men når jeg gjør det så føler jeg meg utrolig bra etterpå! Her i Norge får vi i oss for lite sol, og det er ikke alle som har penger til å reise til syden. Hva gjør man da når man ikke får i seg nok sol? Jo man drar til et solarium. I tillegg er det mange som ønsker å ta sol før de drar til syden, nettopp for å ikke bli brent. For blir du brent så kan du få kreft! Skal man ha 18-års grense for å reise til syden kanskje? Siden sola er så farlig mener jeg..

Og alle disse unge menneskene som tar sol, har ikke de foreldre som setter ned foten hvis de ikke ønsker at barna deres skal ta solarium?  Hadde jeg hatt ei datter på 12 år så hadde hun neppe fått lov til å dra til solarium. Når de begynner å bli 14-15 synes jeg de skal få bestemme selv. Så lenge de betaler for det selv. Og som forelder må man nå passe på hvor mye man gir i ukepenger/mnd-lønn. Har ungdommene et stramt budsjett så tviler jeg på at de velger et solarium framfor sminke, klær og mobil.

Jeg synes nå uansett det blir feil av regjeringen å bestemme dette.

Det som er det triste med hele saken, det er at 97% av alle solstudioene vil bli lagt ned, fordi de ikke har økonomi til å ansette noen som kan være disse aldersgrense-vaktene. Det betyr enda flere arbeidsledige. Dette må vi betale for folkens. Vil vi ha flere arbeidsledige å betale for? Eller ønsker vi å ha folk ut i arbeid? Og heller la folk bestemme over sin egen kropp! Sett ned prisen på brunkrem, så kanskje småbarna velger det som et alternativ. Ikke at det nødvendigvis er så fint, men kanskje det ikke er kreftfrembringende? Noe sier meg at man kan få kreft av det også. Det er antageligvis for mye fargestoffer ^^ " 

 

Jeg er HELT enig i det hun sier her, så jeg trenger ikke å si mer!

Synes du vi burde ha 18-års grense på solarium? - jeg er HUNDRE PROSENT i mot aldersgrense!

- FrolandsjentaSpørsmålrunde ?

Jeg har fått nye lesere og derfor kjører jeg en spørsmålsrunde. Høres ikke det greit ut?

Du kan stille om hva som helst. Jeg deler inn spørsmålene hvis det går an, også tar jeg spørsmålene og svarene på et videoinnlegg..


Skrivende øyblikk!


Sååå, har du noen spørsmål som du vil stille? Still så mange du vil og du er garantert til å få et svar! :D


- FrolandsjentaMegan Nicole

Vet jeg har mye musikk av og til på bloggen. Men i dag har jeg vært på skrivekurs på skolen. Og etter skolen var jeg HELT skutt. Bokstavelig talt nesten. Så jeg la meg til å slappe av/sove før treningen som var klokken 1900, og den sluttet 2100, og etter det har jeg spist mat og gjort en innmari stygg spansklekse! DIGG..

Men uansett, så skulle jeg bare legge til denne sangen sunget av Megan Nicole. Men fikk den ikke inn :@ Blogg kan være noe dritt av og til!
Men bare trykk HER, og den åpner i egen fane :D


Pen  er hun også, haha!

Hva synes du om denne sangen?

- FrolandsjentaTo outfits ++

Jeg har sagt at jeg ikke funnet kamerakabelen, men vet du hva? Den har ligget rett ved tv-en uten at jeg har lagt merke til den, det er så TYPISK meg!!
Men uansett.. Her kommer de1 bilde til venstre:
Smykke - h&m

Første outfit(miderste) ;
Genser - Gine Tricot
Singelett under - BikBok
Strømpebukse - Gina Tricot

Andre outfit(bilde til høyre) ;
Smykke - h&m
Topp - LeneV
Singelett - Bikbok
Tights - Bikbok
Sokker - G-sport(?)

Sånn, da var det gjort!
Og nå skal jeg begynne på en eller annen lekse, eller jeg skal på skrivekurs på skolen i morgen(frivillig) så jeg må jobbe litt med en novelle, sånn at jeg er litt forberedt..

Men først skal jeg opp på rommet mitt å rocke med min nye 1,5kg tunge rockering fra Brekke

haha, selvutløser<3<3

Hva synes du ?
Og hva skjer?

- FrolandsjentaVurdering av...

Anne Lill vant blogg VS blogg. Og derfor skal hun få en bloggvurdering :)

Bare tar sånn enkel vurdering av bloggen..

Hun skriver bra! Hun skriver på en måte sånn man ikke blir lei av. Eneste jeg savner er header, men det er jo ikke så viktig! For alt annet er jo bra!
Hun er en koselig jente, og skriver morsomt.


Hun isfisket her om dagen, og hun fikk en fisk, haha (Y)

Du burde begynne å lese bloggen, bare trykk HER..

Hva synes du om vurderingen min?

- FrolandsjentaGlemte det helt ...

Jeg hadde en BLOGG VS BLOGG, eller rettere sagt Anne Lill VS Jovana, men den er jo egentlig ferdig men har bare glemt den helt vekk..

Men uansett, så ble det en klar vinner mellom de to. Og den som vant ble......... *trommelvirvel*

ANNE LILL(navnet er linket, den åpnes i ny vindu)

Gratulerer Anne Lill, du skal få en bloggvurdering enten i dag eller i morgen


Dette er forresten Anne Lill :)

Gjerne gratuler henne her eller på bloggen hennes(LINK HER <- Den åpnes i ny vindu))!

Hva synes du om bloggen hennes?

- FrolandsjentaSånn kan det gå !

I dag blogger jeg igjen, det er bra, jeg har tatt bilder fra gårdagens outfit og denne dagens, men jeg finner ikke kabelen igjen... SÅ IRRITERENDE NÅR JEG ER SÅ GLEMSK!!...


Bare et fake-smil av meg, haha!

Men skal lette etter kamerakabelen, for jeg skal vise forskjellen mellom i går og i dag, du skjønner det at i går tok jeg den laaange etterveksten min, og håret ble mørkere, så da kommer det bilder, kos!

Men nå er jeg sååå trøtt at jeg kunne bare ha

Kan vel ta en liten lur siden jeg ikke skal på lock in i kveld likevel, siden jeg har ingen til å hente meg i morgen, men sånn kan skje, og jeg lar det ikke påvirke humøret mitt, får heller bruke den 1,5kg tunge rockeringen min(som jeg kjøpte i dag) og heller trene litt, haha :)

Hva skjer?

- FrolandsjentaGOOD morning everybody!

nå er klokken lite, og jeg MÅ på skoen, arh! Men jaja, hater skolen men må på den fordi ellers får jeg fravær, noe som vi ikke liker, men nå er det ikke lenge til jeg skal reise så jeg må nesten slenge inn et bilde for dere


Smil!!

GOD MORGEN ALLE SAMMEN!

- Frolandsjenta

Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no