Frolandsjenta -
Mål for uke 5

Okei, har egentlig ikke holdt så mye av de målene jeg har skrevet opp, derfor skriver jeg kun 2 ting på blogg, og 2 ting p meg selv. Kanskje jeg greier å holde det da(?), håper hvertfall det!
Så heres it comes

     BLOGG
 VIDEOINNLEGG.
  Prøve å lage videointro til videoinnlegget.

Dette skal jeg greie. Har ikke gjort det denne uka som jeg skrev på forrige mål. Har ikke hatt batteri til kameraet mitt. Derfor kom det aldri noen videoinnlegg!

   MEG
Prøve mange høyhelte sko(Må finne noen fine sko som passer til ballkjolen min)
Orginisere meg bedre med lekser og trening(Siden jeg var syk på fredag, så fikk jeg ikke ukeplanen).

Men heey, ligger ikke ukeplanen på nettsiden til skolen?
Nå må jeg sjekke, siden jeg har noen av bøkene hjemme. Haha! Kanskje jeg får tid til å gjøre mere enn kun skole, lekser og håndball.

Er på mammas data, så har ikke noen bilder på, untatt et gammelt et som jeg tok i speil når jeg var blondine.

Blits, i speil! Den tiden kan jeg så vidt huske..


Synes du jeg skal kutte ut med ukens mål?

- FrolandsjentaDet ble mørkere enn jeg hadde trodd

Og da snakker jeg om hårfargen. Det stodd "brun" på pakka, men på meg så ble det mørkebrunt, ser kanskje ut som svart, men det er mørkebrunt!
Så jeg laget et før og etter bilde. Bildet er tatt for en uke siden eller noe. Men farget er tatt i dag selvsagt!


Det var ganske uvant(og er enda), men jeg liker det!

Hva synes du?

-FrolandsjentaSvar på spørsmålsrunda

blir i dette innlegget. Følte ikke får å legge ut videoinnlegg siden jeg har kun 16-17 spørsmål!
Så her kommer svarerene

Hva er yndlings filmen din ?
Twillight

Yndlings skuespiller ?
Mestparten av de som spiller i Twilight og mesteparten av de som spiller i CSI osv.
Med andre ord, jeg har flere yndlings skuespillere.

Yndlings farge ?
Blå og rosa :)

Når har du bursdag ?
30 august

Skal du svare på blogg ?
Gjør jeg ikke det nå da?

Liker du skolen ?
Ja, men det er fordi vennnene mine er der samtidig som meg!

Hvor mange bestevenner har du ? og hva heter de ?
Har kun en spesiell bestevenn, hun heter Helen og er verdens beste!<3 Men har også noen andre bestevenner, som jeg ikke vet om jeg kan stole på helt enda : /

Den kjekkeste filmstjernen ?
Taylor Lautner, han er jo kjekk.

Er du mørkredd ?
Kanskje litt(mye), men ikke kom å skrem meg når det er mørkt, da angrer du fælt etterpå *ondlatter*

Sommer eller vinter ?
Sommer, selvfølgelig!

Høst eller vår ?
Vår, siden da er det ikke lenge til sommeren.

Hvorfor begynte du å blogge ?
Vel egentlig på grunn av at jeg har hatt 2-3 fra før, men sletta de. Men jeg føler får å blogg siden dette er på en måte en "dagbok" for meg, der jeg kan legge bilder til på et par sekunder!

Hvem er dine aller beste venner?
Har allerede svart på det. Men sier det igjen. Helene vennen min!

Hva er ditt favorittklesplagg?
klær(?). Har ikke noen spesielle, men kan jo nevne joggebukse i helgene, og hettegenser på skolen(nå som det er vinter).

Hvilket dyr liker du best?
Vil ikke skille mellom noen dyr, kan jo hende de andre dyra blir lei seg! Haha. Tullet. Men har jo 1 hund og 4 katter. Men liker hund bedre, siden de trenger ikke å klore og bite meg når jeg vil kose med den.
Btw. jeg vil ha sånn Lassie hund når jeg blir eldre(Shetland Sheepdog). Håper på at jeg kan skaffe meg en litt mindre hund(hårete), når jeg blir komfimert, så da har jeg lyst på Bordie Collie, eller til og med noe mindre enn det. Who know?
Hvilken av de to huderasene ville du hatt?

Svarte jeg bra nok på spørsmålene?

- FrolandsjentaSyke meg, som går over snart

Og imunnforsvarer er ikke på topp det heller. Var helt blank i øynene mine i går(feber), men har det litt bedre i dag. Men orker liksom ikke å være på skolen når jeg ikke er i form til det! Så have a good day people!

Og jeg skal ned for å slappe av litt, før jeg spør pappa om jeg kan til byen/Stoa i morgen for å kjøpe hårfarge, siden jeg skal farge håret mitt hos naboen min klokken 14.00! Skal forbli brunette altså. Må bare farge det mørkere og fjerne den lange etterveksten.

Bare for gøy, legger jeg ut et bilde av naboen jeg skal farge håret hos i morgen.
Bilde er fra 09, når vi var på Gran Canaria, mange gode minner derfra!

Ikke drep meg Kristin, er jo trossalt glad i deg!

Vært syk i det siste?

- FrolandsjentaEngelsk framføring, natur og mijlø prøve og test i nynorsk

Heeregud, kor mykje vi har til i morgen(nynorsk evnen min vises)!  Hater det, hvertfall nå som jeg er forkjøka/syk. Vil ikke være på skolen i morgen, men samtidig vil jeg. Vil ha framføring(not), vil ha natur og miljø prøve(meybe) og test i nynorsk(nææh). Men samtidig vil jeg ikke gå glipp av noe det er trossalt en gøy dag i vente hvis man greier å se bort i fra det.


Forkjøla(vet, jeg brukte det i går, men må bare vise at jeg må holde for nese, med noe annet selvfølgelig da! Holder på å nyse/hoste hele tiden)

Mitt imunnforsvar suger nå inni heia mye. Men livet er ikke rettferdig!

Hvordan er formen din?

-Frolandsjenta


Therese's konkurranse

Hvis du vinner kan du velge mellom:
Premie 1:
Whooga Boots - dette er det samme som UGGs bare at de heter Whooga Boots. Har de selv og er kjempefornøyd. Dette er nok de varmeste skoene jeg har hatt! Du får velge både farge, modell og størrelse selv! Gratis frakt, ingen toll. Se http://whoogaboots.co.uk for å se hvordan de ser ut!
eller
Premie 2: Kosedress i kjempegod kvalitet fra http://university.no. Det er 12 forskjellige farger og størrelsene går fra XXS - XL tror jeg det var. Valgfri størrelse og farge!

FOR Å DELTA:
Du skriver et innlegg om konkurransen på bloggen din, legg med link til det innlegget i kommentarfeltet. Det skal være link direkte til innlegget, ikke forsiden av bloggen din. Kun en kommentar per deltaker. IP-adresser vil bli sjekket, og om du deltar flere gang vil din deltakelse falle bort.
Har du ikke en blogg, skriver du om det på nettby/facebook etc og sender meg link til hvor du har skrevet det. Samme regler som ovenfor gjelder dere også.Så dette blir på en måte VS, for hva du vil ha, men samtidig en konkurranse!Vil gjerne ha den kosedressen i small(? Vet ikke helt enda, kommer ann på om den er stor i str, men ellers xsmall), og den blå fargen :)

Stå på med bloggen din Therese!
Og vis du som leser ikke har lest hennes blogg, bør du sjekke den ut!

Meld deg inn?

- Frolandsjenta


Bra jobbet jenter

Vi vant nemlig kampen mot Otra j95, og vi vant med hele 23-8, og så god som jeg er til matte, så kan jeg si at vi vant med nesten 8-16-24, hmm. Med 15 mål! BRA JENTER!! Og bare for å nevne det. Jeg "skaddet" meg. Har jo vondt enda, men jeg begynte å grine på banen. Noe som er egentlig veldig flaut! Men har det fint nå, bortsett fra at jeg har vondt venste siden for halebeinet.

Men har desverre ikke bilder av kampen, men tar et bilde fra julecupen(Granes julecup)
For vi er nemlig

sterke
Og vi har en mange fine

mål!

You get it?

Skader du det lett?

- Frolandsjenta


Farge mitt hår, snart


Hei, nå skal jeg farge håret mitt. Og du trodde på det, mener det, du trodde på det! Men skal ikke farge enda, men skal kjøpe fargen i morgen, tror jeg. Så det så...

Jeg skal ikke blir en blondine, men jeg skal bli værende brunette 4ever liksom..
Neida, men siden jeg skal forbli brunette, så legger jeg inn et bilde der jeg er blondine og der jeg er brunette. Så lykke til meg det, herregud, hater det at jeg var blondine.


Tatt for et år siden! samme dag/ en dag etter at jeg kom hjem fra Gran Canaria, så derfor er det bilde så stygt, men også fordi jeg har forandret meg siden den gang..


Ser det kanskje ikke så godt, men det er brunt. Og jeg har en RØD strek i pannen, er fordi jeg greide å klore meg selv med tommelen(ikke spør meg hvordan). Men jeg greide det!


Har du farget håret ditt før? evt hvordan farge?

- FrolandsjentaDet som aldri skulle skje meg igjen


var at jeg skulle bli syk, men vet du hva?

Jeg begynner å bli veldig forkjøla nå, men skal på skolen i morgen uansett for den dagen er blitt så grei nå! Siden jeg har egentlig hatt utplassering i de tre siste timene på skolen, og jeg har jobbet på Cubus! Veldig koselige folk, og et hyggelig miljø! Men må nok si hade til dere siden engelskkarakteren gikk nesten ned en karakter..
Skjønner, fordi vi har kun to timer med engelsk i uken, gikk glipp av den ene og den andre var jeg ikke så aktiv! Men nå skal alt bli bedre!

Og i dag blogger jeg sent siden dagen min har vært travelt, det som egentlig har skjedd i dag er - skole, hjem, lekser, konfirmant undervisning, så hjem igjen, til slutt ned til meninghetssenteret for å se Norge - Danmark. Men hvordan er det mulig å tape på den? Norge ledet hele kampen helt til den siste straffen til Danmark! Sur altså..

Men til noe positivt med håndballen. Vi vant mot Ak28 k95 i går, desverre scorte jeg ikke noen mål. Men bare vi vinner, så er det greit for meg!, selv om jeg ønsker å score litt!Bare får å undestreke at jeg er trøtt, så legger jeg ut et bilde av katten min Tassen!

Du har vel lagt merke til at jeg legger ut enn del dyrebilder, men det er rett og slett fordi jeg er glad i dyra vi har, og fordi jeg er ikke har batteri til den dumme kameraet mit ( har batterikamera), så tar noen bilder jeg har liggende på datan!

Btw. den katten vi tok vare på, er nå kommet til sin rettmessige eier! Så dere vet det, men den har det forsatt bra. Håper jeg! Men den damen som hentet kattungen virker veldig trivlig. Hun skulle til og med skaffe et halsbånd til den : )


Har du vært syk i det siste?

- Frolandsjenta


Raskt innlegg!

Og det er kjapt også! Skal gå om 25 minutter, for jeg skal nemelig på kamp i Kristiandsand, og det er mot Ak28 j95. Men siden det er sånt kjapt innlegg, kan jeg vel skrive at jeg er med Helene snuppah<3 Og vi sier hade til dere!

Oppdatering kommer senere(når jeg kommer hjem, som antageligvis er kl 21.00 - 21.30 tiden)


Tassen

Så jeg dukker opp senere også, skjønner? - ^^

Snakkes mine lesere!


- Frolandsjenta

Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no