Frolandsjenta -
Min bestevenn

Jeg og Helene har vært bestevenner siden 6klasse, så det vil si i ca 5 år. Dette laget hun til meg i 7ende eller 8ende klasse, hvis jeg ikke husker helt feil.Som du ser, så er det utrolig gamle bilder, haha.

Vi er gode venner, men vi har våre krangler også. Men i vi er glade i hverandre, det er alt som teller! <3 Og hun kommer i dag, i 4tiden å skal overnatte. Så det skal bli kos!

Har du en god bestevenn?

- FrolandsjentaTente lys for de døde...

I går så tente jeg på lys, for de som er involvert i dette, til alle som har blitt rystet av dette og for alle de døde!


Tatt en gang vi hadde strømbrudd, men uansett..

Jeg kan liksom ikke fatte det helt, enda.. Det har skjedd, 92 er meldt døde, og av de så er det 85 døde ungdommer. Det han gjorde på Utøya, var for å drepe, han mente det virkelig..
Har fulgt med i hele går, å ganske mye i dag for å vite masse om det, for å følge med! Jeg vil vite hvorfor han gjorde dette, for han hadde planlagt dette nøye, veldig nøye.

Dette kanskje være det siste innlegget om det, for jeg blir rett og slett veldig deppet av å tenke på det, og jeg kan bare ikke forstå hvorfor han gjorde dette, mot oss alle.

Tente dere lys i går?

- FrolandsjentaI lille, fredelig Norge?

Jeg aner ikke hva jeg skal si om det i Oslo eller Utøya, untatt at det er forferdelig trist! Hadde ALDRI i livet trodd at dette ville skje i lille, fredelige Norge...


Tatt av meg..

Jeg kondolerer til de som har noen venner, bekjente eller familie som har død i dag pga terrorbomben og skytingen i Utøya.
Har sittet å sett på det så og si hele dag og følgt meg på nettet, jeg blir rett og slett trist. Å at vi har fått trusler om at dette er ikke det siste....

Har tent lys for de!

Er du en av de maaange som har fått med deg dette?

- FrolandsjentaMin dårlige selvtillit..

Jeg har lenge holdt på dette, alene, kun meg om dette. Jeg prøver så godt jeg kan, men det går ikke. Så jeg tenkte jeg skulle dele mitt største problem med dere (dette er et gjennomtenkt innlegg) ;

Siden 5. klasse har jeg egentlig slitt. Ny skole siden jeg gikk på en skole som kun gikk til 4. klasse. Når vi kom til den nye skolen, såkalt Frolandskole. Så har jeg egentlig aldri passa inn. Jeg er sjenert, usikker og masse annet. Jeg har lenge prøvd, siden 5. klasse med å passe inn i klassen jeg har gått i. i 5-7. klasse var det sånn passe ok, klassen var grei, men jeg gikk nesten aldri med de. Når jeg kom i en ny klasse fra 8. klasse, ble det ikke noe bedre egentlig. I det siste har det gått bedre, men jeg sliter enda, med selvtilliten min. Det er ikke bare å bare, når man blir erta, kalt lav(når jeg vet det!!), kalt stygge ting osv. på barneskolen.

Av og til, så sitter jeg å tenker. Hva hadde skjedd om jeg bare bytta skole. Til en skole i byen eller noe. For å se om jeg kunne hatt litt bedre der. For folk på Frolandskole er nemlig utrolig DØMMENDE(!!), noe som hvertfall bryter min selvtillit(sorry, hvis noen føler seg truffet, men kan hende jeg ikke mener deg!). Så i over lengre tid har jeg prøvd å passe mer inn, ikke si dumme ting(for det skjer ofte, føler jeg). Alt jeg vil er å passe inn, bli godtatt for den jeg er, men føler ikke at jeg gjør det. Så når alle(eller nesten alle) sier at de kommer til å savne den klassen vi er i, tenker jeg bare på å godt det kan bli når jeg kommer på vidregående skole. Nye folk, nye muligheter, nytt av alt. Så i grunn håper jeg at jeg ikke kommer med noen fra min skole, men gjør jo ikke noe om jeg kommer med noen da, selvsagt!


Arkikbilde, men føler bildet passer til dette innlegget.

Siden jeg sliter med selvtilliten(blitt kalt pizzatryne(fordi jeg hadde utrolig mye kviser), feit osv.) så er det ikke noe unntak at jeg ser på kroppen min hver dag i et speil når jeg kler meg, tenker masse om kroppen min, og det er ikke mye positivt da. Jeg kan til og med nevne at jeg har en annen blogg, der jeg skriver om mine tanker osv med kroppen min. Der jeg får tips til det jeg trenger å vite, og oppmuntringer. De som følger med på den bloggen, vet om denne. Men dere som vet om den bloggen skal ikke vite om den(hva den heter). Selv om jeg ikke liker kroppen min(vil si mage, lår osv) så prøver jeg å godta meg som jeg er, men det er vanskelig. For ingen av mine venner er som meg, jeg er den som er stor.
Jeg skal ikke legge vekk det at jeg har prøvd å gå ned i vekt, skiftet klesstil(ikke mye) og i det hele tatt prøvd å passe inn, selv om jeg ikke har passet inn siden 5. klasse.Jeg har prøvd lenge, men nå bryr jeg meg ikke lengre. Jeg skal stå på for min del, være meg selv og like meg selv.

Dette vet ikke mine foreldre om, men nå bryr jeg meg ikke lengre, så hvis dere leser dette; Jeg har det bedre nå enn noen gang!

Sliter/ har slitt med selvtilliten din?

- Frolandsjenta

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no