Frolandsjenta -
Have a new blog!Datafrik!

Nå har jeg gått tur med Max, og spist middag. Just some info liksom..

Dette bilde tok jeg mens Helene var her, måtte bare siden kl var vel 1-2 tiden på natta.Må vel si at jeg også er et datafrik (a). 

Noen andre som er datafrik her? : - )

- FrolandsjentaLesebriller

Jeg har lesebriller, som mange andre også har. Jeg kan egentlig ikke fordra å ha det, fordi jeg liker bare ikke å ha briller på meg. I det siste har jeg faktisk brukt brillene, har mine personlige grunner, hehe..
Jeg kler virkelig ikke briller!


Men må egentlig bruke de når jeg ser på tv, for teksten blir ikke så tydelig for meg hvis jeg sitter for langt vekke, jeg har forresten sånn ca +1 (nærsynt)..

Har du briller til vanlig?
Har du lesebriller? :-)

- FrolandsjentaSørsvann..

I dag hadde jeg, Lene, Helene og Julie planlagt å reise på Sørsvann å kose oss, med mange andre mennesker. Jeg og Lene reiste ned kl 18.30 eller noe, å litt senere kom politet.. Arg, dumme folk.. Helene og Julie rakk ikke å komme så jeg ringte å sa ifra. Så nå skal jeg, Helene og Julie heller se på film(når de kommer), blir vel skrekkfilm eller noe romantisk, hehe! Det var KJIPT at politet kom, hadde faktisk gleda meg til dette, men sånn går det.

Regner med det kommer et outfitbilde senere, men ikke akkurat enda, får se tid det blir.


me at the moment, hehe.

Men jeg stikker nå, aner egentlig ikke hva jeg skal gjøre.. eller jo, spise mat før de kommer.

Har du gjort i dag?
Har du noen gang blitt jagget vekk av politiet? :)

- FrolandsjentaForever alone, not

I dag har jeg ikke vært forever alone. Var en komentar( fra anonymme D) at jeg burde få bedre selvtillit. Kan si at jeg fått bedre, bedre enn det jeg hadde før. Men jeg har egnetlig vært forever alone i sommer, men er fordi alle skal noe, ellers så har ikke jeg spurt noen, men ikke nå lengre. Nå skal jeg tvinge folk til å gå med meg, haha! Kanskje ikke tvinge da, håper de vil gå med meg uten at jeg tvinger de! :-)I dag har jeg vært med Kristin, Marit og Nina, + noen andre etterhvert da. Vi har egentlig bare bada, solt oss og slappet av. Var deilig for første gang, å bade i ferskvann! Har kun bada i saltvann og klorvann, fram til i dag.

I morgen skal jeg ut i båten med mor og far, alone. Skal bli koselig da, sole meg og bade :-) kanskje få til noe kortspill osv. men jeg regner med jeg blir å reise kl halv 10( :-O ), å kommer vel ikke hjem før sent, så kommer vel bare ett innlegg. Prøver å få til to, men er ikke alltid det funker. Skal prøve å få tatt noen bilder med mor og far i morgen, men er ikke sikker om det blir så mange bilder for jeg glemmer liksom å ta bilder når jeg skal noe. MÅ BLI BEDRE - huske greie til meg selv!

Hva har du gjort i dag? :-)

- FrolandsjentaForever alone...

Dette er et utrolig meningsløst innlegg, fordi jeg har ikke noe å blogge om..
Vi har fint vær, og jeg er forever alone.


Peace!

..... Dette var et utrolig kjedelig innlegg, men takk for at du så igjennom det, haha!

Er du forever alone eller ikke?

- FrolandsjentaNy bikini

For ikke så lenge siden så kjøpte jeg ny bikini overdel til 19kr, den er fin og grei å ha til soling. Så kjøpte jeg en uderdel i går til 19kr også, kjøpte begge to på Bikbok. Tror nesten jeg skal kjøpe enda mer bikini der, haha. Vil hvertfall ned til byen, veldig snart igjen, sånn at de har str min igjen av noen bikinier, skulle ønske jeg så de med en gang, for det er ganske utplukket nå, men samma det, har funnet noe som jeg liker.

Redigert i Paint, jeg vet jeg er god, haha.


Jeg kunne ha kjøpt komplett bikini, men jeg vil heller ha en enkel svart til den overdelen, så da ble det den.
Jeg er så soltbrent at jeg kan ikke gå ut i det fine været vi har, det er kjipt :-/

Hva synes du? :-)

Noe liv i dere som leser? for ingen komenterer..

- FrolandsjentaKonkurranse, vinn røde solbriller

For en ganske good stund siden, så hadde jeg en konkurranse. Den har jeg helt glemt for jeg fikk en venninne til å publisere innlegget mens jeg var i Spania, så derfor har man èn siste sjanse for å delta, alt du må er å trykke HER (åpnes i nytt vindu)..

Fant et gammelt bilde fra arkivet av solbrilleneDe er fra Superkul, ble sponset for et år siden, og dette er det siste paret mitt igjen, så SISTE gang jeg har konkurranse for en stund :-(

- Frolandsjenta
 

LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINKHvor mange om dagen?

En ting lurer jeg på, siden det er så forskjellige for personer og bloggere, at hvor mye trenger man å blogge for å være en "god" blogger? For hvis man ser på topplista, så er det ikke alle som blogger hver dag(engang).. Å jeg aner ikke hva dere synes, så jeg vil gjerne ha tilbake melding av dere. ;-)


Dette bilde ble tatt på eksamensfesten(skoleavsluttningen til 10ende klasse). Tatt av pappa, og ingen føler meg untatt meg, haha!
Fra venstre: Stine, Åse, meg, Wencke Brit(kontaktlærer i 3år), Karen-Elise, Maren, Siv Annette og Hanna

Så, hva synes dere er passe med innlegg, verken for lite eller for mye?
Tusen takk til dere som vil komentere her, for det kan hjelpe meg litt mer med bloggingen! :-)

- FrolandsjentaFlink jente!

Så flink datter jeg er, så tok jeg oppvasken i stad.

Her har jeg allerede tatt litt av oppvasken. Måtte bare vise bilder også, må ha bevis for de som ikke tror meg, tehe!

Men nå så hører jeg på musikk, skjer ikke så mye... Må bare fortelle, i stad hadde vi 10 MINUTTER med sol, wow! -.-'

Men jeg få høre litt mer på musikk, å sjekke andre blogger :)

Flink eller?
Vet du om blogger jeg kan lese?

- Frolandsjenta

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hitsDesign laget av: www.xannelill.blogg.no