Fake jenter får oppmerksomhet! (Frolandsjenta)Fake jenter får oppmerksomhet!


Og det er sant, vil egentlig ikke være så negativ på bloggen, men jeg føler det er sant så derfor skriver jeg det.. Så ikke missforstå!
Har funnet en måte å oppdage en
       FAKE GIRL!
1.
Latteren, er den helt anderledes enn det den var for 1-2 månder siden? Da er den fake, og vaneligvis jenta som ler den fake latteren!
2. Vennene, bytter hun ofte venner? Hun tror hun er så perfekt at hun kan bare bytte ut vennene sine på  1, 2, 3 sekunder, selv om det er etter en krangel.
3. Oppfører hun seg som om hun er perfekt, og har alle som venner? Da er hun garantert fake, hun har sikkert veldig lav selvtillit, men gidder ikke å vise det, derfor vil hun heller være utadvent og veldig høylytt med den fake latteren sin.

Hvertfall mine 3 punkter. Jeg finner 1-4 jenter på de punktene på skolen. Men de som vet hvem er det, så bryr jeg meg ikke. Min blogg, mine ord!

BTW: Det er sånn jeg føler det, spesielt med punktene, selvsagt det er ikke fakta!

Hvis du kjenner en med 2-3 punkter er hun absolutt fake! Selv om jeg kunne ha skrevet masse flere punkter, men orker ikke akkurat nå, siden jeg tenker på en fake jente på skolen som tapper energi fra meg, og nå vil jeg ha den energien tilbake! Og jeg synes synd på de som liker hun....
Har du opplevd ei jente som er såå utrolig falsk?

- Frolandsjenta


kommentarer til "Fake jenter får oppmerksomhet!"

DenGalneJenta

29.mai.2010 kl.22:11

jaa ! Noen i klassen ! De er så falske at jeg fikk lyst til å sparke halsen ned i magen på dem ! xP

Stine

29.mai.2010 kl.23:02

Sånn som jeg pleier å si til meg selv etter å møtt ei såkalt fake jente, eller gutt for den saks skyld; "Noen må gjemme seg bak den falske fasaden, for å få andre til å fremstå som more real". ;p

-

30.mai.2010 kl.11:02

Du, det ble litt feil skrevet da.. Trenger ikke være en såkalt "fake" jente fordiom du bytter latter :) Og selvom noen bytter venner, trenger de heller ikke være fake. Det kan være de sliter litt med venner osv.

31.mai.2010 kl.22:05

Det er så utrolig riktig som du kunne skrevet det, Hanne! Og "-": Det går vel egentlig ikke an å si noe imot det Hanne har skrevet her, faket latter er bare for oppmerksomhet, og selv om man "sliter med venner" trenger man ikke å bruke alle som er villig til å være vennen din og i tillegg late som om alt er så grusomt perfekt hele tiden!

!!

12.jun.2010 kl.16:44

det du har skrevet her er jo bare tragisk ! for man er jo ikke fake selvom man bytter venner, alle går jo med litt forskjellige av og til. Å det med latteren kan jo bare være at di kødde med eller noe, å di har jo ikke jort det med vilja sikkert! det går jo ikke ann å late som om man er udatvendt for det er noe man er, man kan late som man er sjenert, men hvis man egentlig er sjenert så er man jo for sjenert til å være udatvendt. ! DAA ... tragisk!


legg igjen en kommentar♥
hits


Design laget av: www.xannelill.blogg.no